Vår Personal

På Pinocchio är vi  7 st anställda. Det är 1 rektor/förskollärare, 1 förskollärare, 3 barnskötare/montessoripedagoger, 1 barnskötare och vår husmor. Vi utbildar fortlöpande vår personal inom montessoriområdet.

Vår egen husmor köper in och lagar all vår mat samt städar våra lokaler.

All personal har gått kurser i Hjärt- och Lungräddning samt “Brandkunskap” som uppdateras med jämna mellanrum.

 

Husmor

Therese Jansson: Har bakgrund som husmor på en kursgård. Stor erfarenhet av matlagning, städ och inköp. Har arbetat hos oss sedan 2015. Therese driver också förskolan, tillsammans med Jessica,  sedan årsskiftet 2017/2018 och är ledamot i styrelsen.

 

Avdelning Figaro

Jessica Källström: Är rektor och utbildad förskollärare sedan 1998. Har gått “Förskolechefsutbildningen” för FSO 2016/2017. Hon har arbetat både på föräldrakooperativ och även i kommunal förskola. Jessica har arbetat hos oss sedan 2014. Sedan årsskiftet 2017/2018 driver hon också förskolan, tillsammans med Therese,  och är ledamot i styrelsen. Jessica läser just nu till montessorilärare och är färdig i juni 2021

Britt-Marie Segerberg Johansson: Är utbildad Montessoriassistent med rätt att använda allt material. Britt-Marie har funnits med i verksamheten sedan starten 1991 i olika befattningar.

Bitte Mukkala: Är montessoriassistent. Bitte har arbetat både på Cleo och Figaro och har arbetat hos oss sedan 2003.

 

Avdelning Cleo

Berith Hård: Är utbildad barnskötare, personlig assistent och har även en omsorgsutbildning för att leda och bedriva förskoleverksamhet. Berith är också montessoriassistent med rätt att använda allt material. Berith  har arbetat hos oss sedan 2003.

Sandra Andersson: Förskollärare som börjar arbeta hos oss 1 januari 2020. Har arbetat som förskollärare i 3 år.

Åsa Björk: Är utbildad barnskötare som började arbeta hos oss i november 2019. Har arbetat länge inom skola och fritids men har nu hittat tillbaka till förskolan.